Дотримуючись високих стандартів якості в своїй роботі, ми першими в Україні розробили та впровадили технічні умови щодо виготовлення меленого сала. Безперервний санітарно-бактеріологічний контроль забезпечує стерильність на виробництві, і це дає змогу нам гарантувати, що до споживачів потрапляє дійсно якісний український продукт зі свинини.
Орієнтиром надійності для клієнтів слугує впровадження на підприємстві системи HACCP та отримання сертифікату ISO 22000, що свідчить про відповідність системам екологічного менеджменту та харчової безпеки.
Куштуючи українські намазки на хліб від ТОВ «ПалКо», справжні поціновувачі сала відкриють для себе колекцію не лише класичних, а й ексклюзивних смаків: в асортименті є мелене сало з майораном, імбирем та базиліком, а також з грибами та цибулею, перцем чилі та паприкою та ін.
Здивуйте свої смакові рецептори – скуштуйте українські намазки на хліб від ТОВ «ПалКо», і Ви захопитесь цим делікатесом.