Дотримуючись високих стандартів якості в своїй роботі, Palko першим в Україні розробив та впровадив технічні умови щодо виготовлення меленого сала. Безперервний санітарно-бактеріологічний контроль забезпечує стерильність на виробництві, і це дає змогу гарантувати, що до споживачів потрапляє дійсно якісний український продукт зі свинини.
Орієнтиром надійності для клієнтів слугує впровадження на підприємстві системи HACCP та отримання сертифікату ISO 22000, що свідчить про відповідність системам екологічного менеджменту та харчової безпеки.
Куштуючи українські намазки на хліб від «ПалКо», справжні поціновувачі сала відкриють для себе колекцію не лише класичних, а й ексклюзивних смаків: в асортименті є мелене сало з майораном, імбирем та базиліком, а також з грибами та цибулею, перцем чилі та паприкою та ін.
Здивуйте свої смакові рецептори – скуштуйте українські намазки на хліб від «ПалКо», і Ви захопитесь цим делікатесом.